Primer dia d'aventures!

Publicat el

Bona tarda famílies!

 

Ja som aquí per explicar com ens ha anat el primer dia d’activitats! Però sempre ens agrada repassar primer com va acabar la nit d’ahir.

 

Després de sopar vam sortir tots junts per reunir-nos i seguir coneixent-nos, però vam rebre una visita sorpresa d’un grup de nois i noies, vestits de colors, els quals ens van explicar què està passant a Coma-Ruga. Resulta que l’aigua del mar, i per conseqüència la de tot el poble, s’està escalfant molt i dificulta la vida dels seus habitants i espècies. Per combatre aquesta situació necessiten recuperar el ceptre de Coma-Ruga ajuntant totes les peces d’un gran puzzle. La única manera és col·laborant entre tots!

 

Quan van marxar ens vam ajuntar per grups de convivència per poder parlar de com serien aquestes colònies i conèixer-nos entre tots.

I aviat a dormir, es necessita molta energia pel primer dia i anar descansats!

 

Aquest matí els grups de Oleà i Ika els ha tocat estrenar les activitats de escalada, tir amb arc i slack-line! Han pujat per la paret del rocòdrom, supernt les pors per arriba a dalt de tot i poder contemplar les vistes, han provat la seva punteria amb el arc, i el seu equilibri sobre el slack-line! Ho han passat d’allò més bé compartint activitats noves amb companys nous!

Per la tarda els grups de Moana i Jatziri han anat al parc d’aventures, s’han enfilat pels arbres, travessat ponts, cordes i tirolines! No tenen por aquests nois i noies!

 

Per l’altre costat, en el primer dia de l'estada els tots els teens han escalfat motors amb l'anglès a través de jocs i dinàmiques divertides per impulsar una cohesió de grup i practicar la comunicació verbal en anglès. També s'ha introduït "l'english project" i han començat les plujes d'idees per trobar que és el que es vol desenvolupar com a grup per presentar a la resta de joves l'últim dia.

 

Ara toca dutxar-se i sopar, ja que avui ens espera un joc de nit ben divertit!!

 

Demà us ho expliquem tot!

 

Fins demà famílies!