Primer dia d'aventures!

Publicat el

Bona tarda famílies!

Ja som aquí un cop més per explicar-vos com estant anant les colònies!

 

Avui ja hem començat amb les activitats amb molta energia ja de bon matí! Però tot això us ho explicarem una mica més a baix... Primer repassem la nit d’ahir!

 

Després de sopar ens vam reunir tots per començar l’activitat de nit, però una visita inesperada ens va sorprendre! No sabem d’on venien, però la Arena, la Marina, en Risto, en Luca i en Sebastià, tots molt diferents els uns dels altres i vestits de colors, ens van comentar que estaven buscant un ceptre i estaven bastant preocupats...No sabem res més, veurem què passa!

 

Després d’aquest moment tant particular, ens vam separar per grups i vam fer una petita reunió per seguir coneixent-nos i repassar com aniran aquests dies que ens venen!

 

Aviat vam anar a dormir i així poder descansar per poder començar el dia següent al 100%!

 

Aquest matí alguns dels grups de “teens” han començat amb les activitats esportives i els altres amb les d’anglès, i per la tarda han fet canvi!

 

Anem per parts... Comencem pel matí!

 

Els grups de Ole’a i Ika han baixat a la platja de Coma-Ruga, el millor lloc per a fer activitats tant a la sorra com a l’aigua! Han organitzat unes petites olimpíades de platja, que com us podreu imaginar, no són les clàssiques olimpíades! Les diferents proves i activitats que s’han realitzat ens han permès veure com d’àgils i ràpids poden ser, com de lluny poden llençar coses, o quants metres poden córrer sense deixar de cridar! Ens han deixat ben sorpresos!

 

I parlant d’anglès... els teens han iniciat el dia escalfant motors amb l'anglès a través de jocs i dinàmiques divertides per impulsar una cohesió de grup i practicar la comunicació verbal en anglès. També han començat les plujes d'idees per "l'english project" de l'estada, que es presentarà a la resta de joves l'últim dia! Quines ganes de veure que estan tramant!

 

Per la tarda, els nois i noies de Moana i Jatziri han estrenat el el Parc d’Aventures, s’han penjat pels ponts, cordes i s’han llençat per les tirolines sense pensar-ho dues vegades! Està clar que no tenen vertigen!

 

 

Després de tantes emocions toca descansar, dutxar-se, sopar i preparar-se pel joc de nit... De moment és sorpresa i no us podem explicar quin és! Ja sabeu, demà us ho expliquem tot!

 

Us esperem demà amb més històries i fotografies!