Més i més aventures a Coma-Ruga!

Publicat el

Bona tarda famílies!

Avui venim amb noves aventures,ja que seguim provant cada dia noves activitats!

 

Primer us posem al dia amb com va acabar ahir la nit, que ja sabeu que no hi ha dia que no avancem en la nostra aventura per trobar el ceptre que tant desitgen els nostres nous amics! I així va ser ahir al vespres, que tots junts amb l’ajuda del Luca i Arena vam poder trobar noves pistes i desxifrar els seus codis! Poc a poc ho estem aconseguint!

 

Després vam iniciar un joc de nit que agrada a tots, ja que ahir tocava el “Cluedo”. Tot i que la historia a resoldre no era fàcil, i les pistes que els personatges que hi participaven no eren certes, entre tots van resoldre el gran misteri que s’havia plantejat!

 

Avui els teens han tingut l'últim dia complet previ a la presentació final de projectes. Per això, després d'algunes activitats entretingudes en anglès, s'ha posat molt èmfasi en que els "english project" havien de quedar finalitzats. S'ha aconseguit que aquests projectes quedin preparats per presentar demà i tenen molt bona pinta.

 

I no només han gaudit donant-li color i forma a les seus projectes, sinó que han pogut tots baixar a la platja i practicar nous esports!

Pel matí han estat els nois i noies de Olea i Ika que han iniciat el dia amb caiac i pàdel surf. El grup de Olea s’han embarcat amb els caiacs i han pogut fer una ruta ben entretinguda amb petits reptes pel mig que posaven a prova el seu equilibri, i el grup de Ika no han estat menys, ja que també s’han pujat als pàdels i als body boards i han demostrat que la energia no se’ls acaba mai!

Per la tarda han estat els altres dos grups, Moana i Jatziri, els que han fet aquestes mateixes activitats. El mar no ens ha acompanyat gaire aquesta tarda, i ha dificultat una mica fer les activitats de caiac i pàdel surf, però tot i així han pogut jugar tots junts a la platja!

 

En acabat, cansats però contents, hem tornat cap al alberg i hem anat a dutxes i a sopar, avui hi ha molta gana! Aquesta nit ens espera una gran nit, plena d’espectacles i sorpreses! Estem molt emocionats!

 

Demà us expliquem tot!

 

Bona nit i fins demà!