Més i més aventures a Coma-Ruga!

Publicat el

Bona tarda famílies!

Ja som aquí, un dia més, per explicar-vos com ens estant anant les colònies!

 

Avui ha estat un dia espectacular, amb bon temps, noves activitats pels nostres aventurers i amb molta energia! Però com ja sabeu, no podem començar sense explicar-vos com va anar la nit d’ahir!

 

Recordeu que la primera nit vam rebre una inesperada visita d’un grup de persones molt peculiar? Doncs han tornat! Van venir la Marina i en Luca, ella semblava estar trista, i en Luca tenia molta por de tot, però tot i així ens van demanar si podíem ajudar-los a resoldre les pistes per trobar el famós ceptre de Coma-ruga, i gràcies a la col·laboració de tots van poder trobar una peça amb unes inscripcions ben extranyes... Però, per a què serveix? Esperem descobrir-ho ben aviat!

 

Tot seguit vam iniciar el joc de nit, el qual va ajudar a tots es participants a afinar les cordes vocals i a perdre la vergonya, ja que vam participar al Furor! Alguns van cantar tant fort que se’ls podia escoltar des de tot arreu! I després a dormir, s’ha d’anar ben descansat!

 

I ara si, parlem d’avui!           

 

Pel matí els nois i noies dels grups de Moana i Jatziri han anat a la platja, i aprofitant les perfectes condicions, han pogut fer molts jocs alternant amb banys per refresacar-se!

I per la tarda, els altres dos grups, Olea i Ika han decidit no fer cas de les seves pors i s’han penjat pels arbres, ponts i tirolines del parc d’aventures!

 

Aquest segon dia els teens han utilitzat la llengua anglesa per gaudir de diferents activitats de lleure dins de l'aula i fora a l'exterior. En alguns casos, els grups s'han unit per crear una cohesió més àmplia dins l'estada. Per altre banda, els "english project" començen a estar ben encarats per poder ser desenvolupats, tenen molt bona pinta! Ja us anirem explicant cada dia com van agafant forma!

 

No oblidem el taller de zumba que hem fet tots junts abans d’arrancar amb les activitats de tarda! Una pista... els hi agrada ballar, i molt!

 

I ara si, toquen dutxes! Ja sabeu que, com sempre, demà us posarem al dia de com acaba la nit!

 

Fins demà famílies!