AQUALEON!

Publicat el

Bona tarda famílies!

Avui venim amb noves aventures,ja que per fi ha arribat el desitjat i esperat dia d’anar al parc aquàtic d’Aqualeon!

 

Però ja sabeu que primer ens agrada explicar-vos com va anar la última nit! I també sabeu que cada dia ens agrada rebre noves visites que ens expliqui com va la recerca del ceptre de Coma-Ruga! Ahir van venir en Risto i en Sebastià, i tots junts vam desxifrar noves pistes i símbols que ens van ajudar a arribar a trobar una nova peça del puzzle! Estem molt contents i emocionats per trobar tot allò que falta i veure com acaba!

 

Després vam iniciar un joc de nit ben especial, ja que ahir tocava “la relaxing night”. Tots vam connectar molt i vam gaudir d’una activitat diferent que ens va ajudar a anar a dormir ben relaxats!

 

Aquest matí s’han despertat ben contents i amb la motxilla plena de ganes de gaudir el gran dia que els venia pel davant, així que aviat ens hem activat, esmorzat, i pujat al autocar per començar aquesta aventura!

 

Un cop allí, no han tardat ni cinc minuts en deixar les tovalloles i motxilles i sortir corrent cap als tobogans... No han deixat tobogan per provar! Han fet molta pinya entre tots, s’han pogut conèixer millor entre ells i gaudir d’un dia diferent, especial, i ple d’emocions que mai oblidaran!

 

En acabat, cansats però contents, hem tornat cap al alberg i hem anat a dutxes i a sopar, avui hi ha molta gana!

 

Demà us expliquem com acaba el dia d’avui!

Bona nit i fins demà!