Bon estiu, fins la propera!

Bon dia famílies!

Després de una setmana de convivència, plena de aventures, emocions, noves amistats i molta diversió, entre somriures i llàgrimes ha arribat el moment de acomiadar-se... Us volem desitjar un molt bon estiu i esperem veure-us l’any que ve! 

Moltes gràcies a tots i totes! Molt bon estiu!

Publicat a

Ultim dia de rotacions i project finalitzat!

Bona tarda famílies, seguidament us explicaré la nit d'ahir i el dia d'avui.

Ahir la nit es va fer un Cluedo, on la qual havien d'investigar un cas a base de pistes que aconseguien trobant pistes, i finalment, van acabar desxifrant el codi de totes les pistes, i van descobrir on estava la nena que havia desaparegut!

Ens hem despertat amb la mentalitat que era l'últim dia d'activitats, llavors hem volgut recarregar energies per gaudir del dia. Hem continuat fent unes coreos per activar-nos, i ja hem marxat cap a les activitats!

Publicat a

No volem que aixo finalitzi!

Bona tarda, famílies, seguidament us explicaré la nit d'ahir i el dia d'avui.

Després del sopar, van aparèixer els germans mariners amb una actitud pessimista, ja que creuen que no és pot aconseguir, el món s'acabarà i no podran tornar a gaudir de res el que aquest els hi aporta, família, feina, estudis..
Entra la tripulació i els consolen, expliquen que està molt bé estar trist o amoïnat, però que no podem quedar-nos quiets sense fer res, ja que si sempre continuem amb aquesta mentalitat no sortirem del cercle viciós.

Publicat a
.

Dia a Aqualeon!!

Bona tarda, famílies, seguidament us explicaré la nit d'ahir i el dia d'avui.

Després del sopar, va aparèixer la capitana molt contenta perquè confia en els nens i dona expectativa molt bones de com estan anant les activitats, anima molt al grup i ella mateixa està animat perquè durant el dia d'avui han trobat ampolles al mar amb missatges dels pares dels dos mariners novells. Entusiasmat vol que tots els nens guardin el secret per fer-los una sorpresa l'últim dia als germans que consistirà en què els pares apareguin l'últim dia.

Publicat a

Ens apropem a l'equador de l'estada!

Bona tarda famílies, seguidament us explicaré la nit d'ahir i el dia d'avui.

Després del sopar, va aparèixer el Ragnak, un pirata nòrdic, on ha estat criat envoltat entre animals, menjant carn crua, sense cuidar-se la higiene.. per tal que siguin conscients de la vida que els hi espera si no aconsegueixen parar als dolents. Comença a fer accions esbojarrades i en aquell moment ha aparegut la tripulació, fent una reflexió de com han de valorar el menjar, l'allotjament i l'educació.. i sobretot se'ls hi comenta que posin més energia!

Publicat a
.

Seguim amb el segon dia!

Bona tarda famílies, seguidament us explicaré la nit d'ahir i el dia d'avui.

 

Després de sopar, va arribar un tripulant pirata, el Michel, ensenyant unes gràfiques la qual la mar estava pujant el nivell del mar i, que eren resultats catastròfics, però veia molt difícil que es poguessin salvar... Que passarà als següents dies? Ho anirem veient, però els infants estan convençuts de què podran trobar la solució!

Publicat a
.

Primer dia d'activitats!

Bona tarda famílies, seguidament us explicaré la nit d'ahir i el dia d'avui.
Ahir al vespre, quan vau deixar els infants a l'alberg, van anar a les seves habitacions a deixar la maleta, i seguidament, van anar a fer jocs de coneixença. Abans de sopar, ens vam presentar davant de tots els infants i els hi vam explicar les normes de convivència que havien de portar a terme aquests 8 dies plens d'activitats i diversió!

Publicat a
.

Benvinguts a les combinades de Coma-Ruga

Bona tarda i benvinguts i benvingudes al blog!

Un any més som aquí per gaudir i compartir amb tots i totes una setmana plena d’emocions i aventures!

En aquest blog us explicarem cada dia tot allò que els vostres fills i filles han viscut, i amb fotografies!

Per començar aquesta aventura, hem fet la instal•lació a les habitacions, visitat l’alberg, i sobretot, conèixer als companys i companyes amb els que compartirem set meravellosos dies!

Ara ens toca sopar, que la gana no falti mai!

Publicat a