Diumenge - Arribada

Coma-ruga Xanascat | Idiomes - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hola famílies!

Avui hem arribat a l’alberg i ens hem acomiadat de vosaltres. El principi ha estat un moment de nervis perquè començar a conèixer gent nova en un lloc nou no és senzill, i més si ha de ser en anglès! Però de seguida hem vist que tots plegats som un grup de nens i nenes amb moltíssimes ganes de passar-ho bé i amb uns monitors que ens ho posaran molt fàcil!

Avui ens hem instal·lat, hem parlat de les normes bàsiques de convivència i ens ha donat temps a fer un joc de nit i tot! Hem jugat al passaport, un joc on hem necessitat estratègia, habilitat I memòria!

Finalment, els monitors ens han ensenyat una cançó en Anglès i l’hem cantada per anar a dormir.

Demà ens espera un dia ple d’activitats i començarem a familiaritzar-nos amb la rutina d’aquesta setmana de colònies que ens espera davant del mar a Coma-Ruga!

Als pares, mares, familiars, tutors, amics i companys que ens seguiu des de casa, us tranquilitzarem explicanat-vos que cada vespre escriurem una entrada en aquest blog on publicarem un resum de les activitats del dia i penjant també algunes fotografies perquè veieu com de bé ens ho passem!

Fins demà!