Dimecres - Wednesday

Coma-ruga Xanascat | Idiomes - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hola famílies!

Avui dimecres hem tornat a agafar la rutina després del dia especial d'ahir que vam passar a la platja. Cada dia que passa fem més amics i amigues i ja hem establert una bona confiança amb la casa, els monitors, les activitats, els companys d'habitació...

Aquest matí hem estat amb els nostres grups de convivència fent els projectes d'anglès. El grup dels Niguiris estan fent un projecte sobre els planetes on estan creant planetes diferents (el planeta musical, el planeta del menjar, etc.). El grup dels Meatballs (els més petits) estan creant un casino en anglès amb tot d'activitats i jocs pensades per ells. El grup dels Umpa-Lumpas (els més grans) han estat preparant els diàlegs pel seu project de radio podcast i han enllestit la lletra de la cançó que han preparat, que també es podrà escoltar al podcast!

Per la tarda hem jugat a "Save the egg", un joc cooperatiu en el que havíem d'aconseguir materials, fer una construcció protectora i passar moltes proves per guanyar. Ha sigut ben divertit!!

Aquesta nit si que ha plogut una mica però això no ens ha impedit jugar al joc del "One minut to win", on hem competit en proves ben diverses, des de fer punteria fins a dibuixar amb els ulls tancats o petar globos... per trobar un equip guanyador. Realment hi ha talent en aquestes colònies!

Demà us explicarem més cosetes, fins llavors una abraçada molt gran!!!

Bona nit!