Dimarts 31 - Dia de platja!

Coma-ruga Xanascat | Idiomes - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hola famílies!!
 

Avui ens hem despertat sobtadament amb nadales que ens han posat els monitors Mina i Richard! Hem hagut d'esmorzar ràpid ja que ben d'hora al matí ens han vingut a buscar els monitors d'activitats aquàtiques per explicar-nos que seríem tot el dia fent lleure a la platja!

Un cop posades les armilles salvavides, ens hi hem dirigit per començar les primeres activitats xulíssimes! Hem fet kayak (del qual ens hem caigut unes quantes vegades... que divertit! Això de l'equilibri ho anirem millorant!), hem jugat amb matalassos inflables i realitzat jocs sobre el "BigSup", una taula gegant en la que hi cabíem tot el grup de convivència junt!

Acabat el matí, ens hem dirigit de nou a l'alberg per menjar i recarregar piles amb un àpat boníssim abans de tornar a la platja a seguir donan-t'ho tot!

Així doncs, a la tarda hem tornat a trobar-nos amb els monitors d'activitats i hem realitzat un munt de jocs moguts a la sorra de la platja i ho hem combinat amb algun banyet per refrescar-nos.

Ara ens dutxarem i també arreglarem les habitacions perquè els monitors i monitores ens han muntat un concurs d'habitacions en el que haurem de demostrar que la sabem tenir ordenada, neta i decorada cada dia!

Finalment, avui al vespre participarem a un joc en la foscor amb les llanternes, jugarem a una versió del fet i amagar molt original amb puntuacions per equips. Després de tot aquest dia segur que anirem a dormir ben cansats! Us seguirem informant de tot! Us deixem a continuació unes fotografies de recull del dia.

 

Una abraçada!