Dilluns - Among Us

Coma-ruga Xanascat | Idiomes - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hola Famílies,

Avui dilluns hem començat el dia ballant zumba per tal de despertar-nos i agafar energia de bon matí! Llavors ens hem dividit en els grups de convivència i hem estat fent jocs en anglès. Finalment, amb els nostres grups i els monitors de referència hem triat un projecte i un nom de grup. Aquest projecte l'anirem fent durant aquestes estones de matí i el planejarem perquè al final de l'estada tingui un bon resultat, us n'explicarem més detalls aviat!

Per la tarda hem fet un macrojoc en capelina, com que ha plogut durant una estoneta ens hem posat l'impermeable i hem sortit a jugar! Per sort la pluja ha parat de seguida i gairebé no ens hem ni mullat. El macro-joc era una versió del famós joc de mòbil "Among us" que consistia en fer reptes i procurar trobar els impostors abans que aquests ens vagin eliminant de la partida. Ens ho hem passat realment bé!

Aquesta nit, si no plou, jugarem a desxifrar uns missatges encriptats cada un dels grups de convivència, serà un joc d'estratègia i habilitat. Si plogués faríem un altre joc a l'interior, en cas que sigui així demà us ho explicarem!

Per ara això és tot, us deixem unes fotografies aquí sota que podeu mirar per veure el que anem fent i perquè veieu també que estem fent amics i amigues, aquesta és una cosa ben especial en les colònies i la volem compartir amb vosaltres. Us seguirem mantenint informats i informades de tot cada dia des d'aquest blog.

Un petó!