.

Dissabte - Last day!

Hello everybody!

Avui ha estat l'últim dia sencer a l'estada, sembla mentida com de ràpid ens ha passat la setmana, sembla que fos ahir quan arribàvem sense conèixer-nos i ara tenim una confiança molt maca amb amics i amigues que hem conegut aquí mateix!

Avui al matí hem fet la presentació dels projectes d'anglès que portem tota la setmana preparant, realment ha sigut un moment molt bonic en el que hem pogut estar orgullosos de la feina que hem estat fent entre tots.

Publicat el
.

Divendres - Excursion!

Hola famílies,

Avui hem anat d'excursió! Hem caminat una hora i mitja fins arribar al Roc de Sant Gaietà. Hem vist la urbanització i hem fugat a un joc per descobrir la zona autònomament. Hem dinat pícnic en un parc i a la tornada hem passat la tarda a la platja. Ha sigut un dia molt intens, ens ha fet molt bon temps per sort.

Ahir a la nit finalment vam fer una nit tranquila de relaxació en la que vam explicar una història en anglès que fa reflexionar. Avui doncs farem el Cluedo i resoldran un misteri amb el seu enginy i la interpretació dels monitors i monitores.

Publicat el
.

Dijous - Business day

Hola Famílies!

Avui a Coma-Ruga hem acabat gairebé del tot els nostres projectes d'anglès durant el matí. Ho tenim força enllestit i dissabte podrem presentar-los davant dels altres grups. Estem molt contents del resultat de la feina que estem fent.

A l'hora de dinar hem batut el rècord de temps a l'hora de recollir, hem recollit totes les safates de les taules en tan sols 5 minuts i 36 segons! Es nota que ja portem uns dies aquí i estem integrant les rutines.

Publicat el
.

Dimecres - Wednesday

Hola famílies!

Avui dimecres hem tornat a agafar la rutina després del dia especial d'ahir que vam passar a la platja. Cada dia que passa fem més amics i amigues i ja hem establert una bona confiança amb la casa, els monitors, les activitats, els companys d'habitació...

Publicat el
.

Dimarts 31 - Dia de platja!

Hola famílies!!
 

Avui ens hem despertat sobtadament amb nadales que ens han posat els monitors Mina i Richard! Hem hagut d'esmorzar ràpid ja que ben d'hora al matí ens han vingut a buscar els monitors d'activitats aquàtiques per explicar-nos que seríem tot el dia fent lleure a la platja!

Publicat el
.

Dilluns - Among Us

Hola Famílies,

Avui dilluns hem començat el dia ballant zumba per tal de despertar-nos i agafar energia de bon matí! Llavors ens hem dividit en els grups de convivència i hem estat fent jocs en anglès. Finalment, amb els nostres grups i els monitors de referència hem triat un projecte i un nom de grup. Aquest projecte l'anirem fent durant aquestes estones de matí i el planejarem perquè al final de l'estada tingui un bon resultat, us n'explicarem més detalls aviat!

Publicat el
.

Diumenge - Arribada

Hola famílies!

Avui hem arribat a l’alberg i ens hem acomiadat de vosaltres. El principi ha estat un moment de nervis perquè començar a conèixer gent nova en un lloc nou no és senzill, i més si ha de ser en anglès! Però de seguida hem vist que tots plegats som un grup de nens i nenes amb moltíssimes ganes de passar-ho bé i amb uns monitors que ens ho posaran molt fàcil!

Avui ens hem instal·lat, hem parlat de les normes bàsiques de convivència i ens ha donat temps a fer un joc de nit i tot! Hem jugat al passaport, un joc on hem necessitat estratègia, habilitat I memòria!

Publicat el