Dia 5. Herbolari i figures de fulles

Canyamars Xanascat | Natura - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

S'acosta, a poc a poc, el final de les colònies, però aquí això no para i avui hem viscut un dia ben intens! La música ens lleva cada matí, traient ràpidament, la son de sota les orelles!

Al matí hem fet un herbolari molt elaborat, recollint fulles i escorça del bosc que estava pel terra, mai arrencant res!!! Un cop a l'herbolari, hem identificat els arbres dels quals vénen. Seguidament, ens esperava la bona refrescada a l'aigua que ahir vam anhelar després de tant caminar. 

A la tarda, que ha començat amb una mica més refresc a la piscina, s'ha seguit la tònica matinal l'elaboració de figures precioses de les fulles que hem elaborat amb fang. Els artistes de la colònia han fet valdre la recerca matinal i han fet autèntiques obres d'art! 

I de nit, hem jugat a les estàtues mentre ballàvem i, després, a la centilla i a la sardina. Per anar a dormir, una bonica vetllada musical amb cançons japoneses, portugueses i d'artistes locals ens ha acompanyat, així com un conte sobre un misteriós far. Moments feliços!