Dia 4. Bosc vertical

Canyamars Xanascat | Natura - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

I per fi!!! ha arribat el dia més esperat de les colònies, la visita al Bosc Vertical, un paradís de l'aventura entre els pins més robustos de la zona!!!

Després d'un bon esmorzar, com cada dia, ens hem posat la samarreta d'aquest any i a caminar s'ha dit! El Sol intens ha acompanyat una bona ruta entre camps i boscos, on també ens hem trobat a vaques i cavalls pasturant. Que bé que va un bany de bosc i caminar la natura, com a espai per compartir amb altres persones i, a estones, simplement amb un mateix. Aquestes estones donen molta pau. 

Abans de l'aventura, un súper pícnic ens ha donat ales per estar al màxim durant les hores d'activitat. Les aventureres i aventurers de la colònia han superat tots els obstacles i han arribat a les tirolines finals de cada circuit! Uns valents, tenint en compte que les vistes des de les passarel·les sustingudes feien autèntica basarda!

Es comença a notar el cansament de les colònies, per la qual cosa avui ens espera una nit tranquila de cinema sorpresa!!!