Dia 1. La Carta Misteriosa i descoberta de l'entorn

Canyamars Xanascat | Natura - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Primer dia de no parar, i és que estem de colònies! Quanta energia desprèn aquesta canalla! Ens hem llevat amb la fresqueta típica de bon matí i aviat el Sol intens ha guanyat terreny, amb la companyia d'alguns núvols. Però la calor no és res per les ajudants de la Gea, un misteriós personatge que ens observa des dels boscos que ens envolten a qui hem d'ajudar a deixar l'Alberg Canyamars una mica millor de com l'hem trobat.

Entre jocs de coneixença de l'entorn i una missió de reciclatge de diferents elements que ens hem trobat, hem aconseguit les parts d'una carta que ens ha permès saber qui era la nostra vetlladora (Gea). Aquest nom significa Àvia Terra, i és que, ara mes que mai, cal cuidar el nostre planeta! Com diu una preciósa cançó: "La Terra és un bon lloc per viure".

Després hem provat l'aigua fresca de la piscina, i no hauríem marxat d'allà si no fos perquè havíem de dinar i recuperar energies. Després de fer baixar l'àpat, i del temps lliure per desconnectar, ens ha vingut a visitar l'Oca de les emocions, convidant-nos a buscar espais de reflexió i coneixença entre nosaltres mateixes. 

Amb una última sucada a la piscina, hem anat a explorar el bosc en busca de la fauna que hi habita. Aquesta nit ens espera un joc amb lots frontals, amb les quals haurem de descobrir les diferències que experimenten els diferents escenaris que ens anem trobant a mesura que avança el joc.