Torn del 26/06/2022 al 03/07/2022

Sopar Posta de Sol

Dia 6. Estratègia i Jocs de Fusta

Arriba l’últim dia sencer de colònies, el qual s’ha exprimit al màxim! Durant la primera franja del dia, hem afiançat la confiança guiant-nos a cegues entre els pins de la casa. Després, hem fet un joc d’estratègia amb l’objectiu de completar un gran mapa, activitat que ha posat a prova l’instint i la capacitat de decisió col·lectiva de cada grup.

Publicat el
Canyamars Xanascat | Natura - de de 8 a 12 anys - al
Joc grupal

Dia 5. Herbolari i figures de fulles

S'acosta, a poc a poc, el final de les colònies, però aquí això no para i avui hem viscut un dia ben intens! La música ens lleva cada matí, traient ràpidament, la son de sota les orelles!

Al matí hem fet un herbolari molt elaborat, recollint fulles i escorça del bosc que estava pel terra, mai arrencant res!!! Un cop a l'herbolari, hem identificat els arbres dels quals vénen. Seguidament, ens esperava la bona refrescada a l'aigua que ahir vam anhelar després de tant caminar. 

Publicat el
Canyamars Xanascat | Natura - de de 8 a 12 anys - al
Bosc Vertical

Dia 4. Bosc vertical

I per fi!!! ha arribat el dia més esperat de les colònies, la visita al Bosc Vertical, un paradís de l'aventura entre els pins més robustos de la zona!!!

Després d'un bon esmorzar, com cada dia, ens hem posat la samarreta d'aquest any i a caminar s'ha dit! El Sol intens ha acompanyat una bona ruta entre camps i boscos, on també ens hem trobat a vaques i cavalls pasturant. Que bé que va un bany de bosc i caminar la natura, com a espai per compartir amb altres persones i, a estones, simplement amb un mateix. Aquestes estones donen molta pau. 

Publicat el
Canyamars Xanascat | Natura - de de 8 a 12 anys - al
Farmaciola de la Natura

Dia 3. Més Natura i Cursa d'orientació

Que la marxa no pari! Avui hem començat el dia amb una súper cursa d'orientació per la casa, on hem seguit aprenent a llegir mapes i identificar símbols. Les nostres aventureres i aventurers s'han convertit en uns autèntics cracks de la disciplina!

A la piscina, avui hem gaudit jugant a volley i amb altres jocs d'olmpíades! 

A la tarda hem continuat descobrint l'entorn que ens envolta trobant, en una gimacana, les diferents tipologies de plantes medicinals i no medicinals i les propietats d'aquestes. Cada dia s'aprenen coses noves!

Publicat el
Canyamars Xanascat | Natura - de de 8 a 12 anys - al
Excursió

Dia 2. Artistes de la Natura i Pou de glaç

La canya continua! Avui ens hem llevat amb música a tot color per començar amb força el dia. Les nostres aventureres i aventurers de la natura han creat LandArts, mandales amb elements de la natura, sempre respectant-la i sense arrencar res a la força. Tenim autèntics artistes a la colònia!

Després d'una bona refrescada a la piscina amb jocs variats i balls, hem dinat d'allò més bé i ens hem preparat per l'excursió de la tarda, descansant sota l'ombra dels porxos. Les polseres s'enduen la palma de les estones de temps lliure!

Publicat el
Canyamars Xanascat | Natura - de de 8 a 12 anys - al
Gea ens envia una carta...!

Dia 1. La Carta Misteriosa i descoberta de l'entorn

Primer dia de no parar, i és que estem de colònies! Quanta energia desprèn aquesta canalla! Ens hem llevat amb la fresqueta típica de bon matí i aviat el Sol intens ha guanyat terreny, amb la companyia d'alguns núvols. Però la calor no és res per les ajudants de la Gea, un misteriós personatge que ens observa des dels boscos que ens envolten a qui hem d'ajudar a deixar l'Alberg Canyamars una mica millor de com l'hem trobat.

Publicat el
Canyamars Xanascat | Natura - de de 8 a 12 anys - al