Water games and more!

Canyamars Xanascat | Idiomes - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Hiiii!

Avui ha estat un dia dels més divertits de tota la setmana. Ara us expliquem...

Hem començat el mati amb les classes, com sempre. Ja estem acabant d'ultimar els últims detalls dels nostres projects i ens estàn quedant genial. Estem molt orgullosos de tot el nostre esforç al llarg de la setmana! Després una estona de piscina i a dinar: empedrat de cigrons de primer, truita de patates amb verduretes de segon i una pera de postre. Free timeeee!

Ens agrada molt el free time perquè l'aprofitem per jugar, dibuixar o fer pulseres i és una estona de relax que tenim per baixar el dinar i poder tornar a la swimming pool (aquest any l'estem aprofitant a tope ja que fa molta calor i és on s'està més fresquet). Avui la tarda també l'hem fet allà i hem fet water games a la primera part de la tarda: aquagym, concurs de salts... I a la segona part, després de fer l'snack hem jugat al que creiem que ha estat el joc més divertit fins ara.

Es diu "Save the Egg". Us expliquem: hem hagut de crear en grups uns artefactes amb una sèrie de  materials reciclats per tal de protegir un ou assignat a cada monitor que tirariem després des de certa alçada. Si aconseguiem salvar-lo i que no esclatès al tocar el terra podiem esclatar-lo al cap d'aquell monitor. Com us imagineu... ens hem motivat a tope i hem aconseguit salvar-los tots!!!

Ara ja ens estem dutxant pel sopar i la night activity! Demà seguim explicant-vos!

Bona nit i moooolts petons!