Seguim amb la diversió!

Canyamars Xanascat | Idiomes - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Hello there!

Avui, després de dormir plàcidament durant toooota la nit, ens hem despertat amb música per anar a esmorzar i passar un nou gran dia. Hem esmorzat una mica de tot, dolç i salat, suc, llet i cap a classe! Seguim treballant dur en els nostres projects, que encara mantindrem en secret però que us avancem que són molt interessants i estem molt motivats preparant-los. Un cop acabades les classes hem anat una estona a refrescar-nos a la swimming pool.

Luuuuunch timeeeee: macarrons de primer, una botifarra amb patates de segon i una peça de meló per postres ens han donat forces per tota l'activitat de tarda!

La primera part de la tarda l'hem passat fent un banyet un altre cop perquè avui fa molta calor, aixi hem pogut començar l'afternoon activity ben fresquets. L'activitat de tarda ha estat molt divertida, ja que hem pogut ser creatius muntant el nostre propi joc. En equips de 5 o 6 hem hagut d'omplir de proves un taulell de joc pràcticament en blanc. Ens les hem inventat nosaltres amb ajuda dels monitors. Un cop acabades de preparar les hem jugat i ens ho hem passat d'allò més bé!

Ara ens estem dutxant per anar a sopar i veure quina sorpresa ens ténen preparada els monitors per aquesta nit...

Demà tornem a anar d'excursió i en tenim moltes ganes. Ja us explicarem!

Mentrestant us enviem una forta abraçada i molts petons!!!