Last Day in Canyamars!

Canyamars Xanascat | Idiomes - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Hola families!

Estem mooooolt contents i ja per fi us podem explicar que avui hem presentat els nostres projects: el grup de la Amy hem fet un teatre amb puppets i ens ha sortit súper bé. El grup de la Gi hem fet un còmic amb la seva corresponent presentació de la història. I el grup del Sam hem fet una short film de terror sobre els summer camps. Tots els projects han tingut una molt bona acollida per part de la resta de companys i dels monitors. Ha valgut la pena el treball a les classes de tota la setmana. Estem molt orgullosos amb els resultats!

Us hem de dir que tenim moltes ganes de veure-us demà, però que ens ho hem passat molt bé durant tota l'estada. Ja us ho explicarem tot amb molts de detalls en persona. La resta del dia han estat activitats i workshops i... sabeu què? Ara ens estem preparant per una última nit molt especial de sopar a la fresca i discooo! Us deixem que hem de preparar moltes coses encara. Ens veiem, amb moltes ganes, demà al matí. Recordeu venir a partir de les 11.30h, que la Lau us tornarà tota la documentació que li veu donar el primer dia.

Fins demà!!!

Nota de la coordinadora: Teniu uns fills i unes filles meravellosos i meravelloses. Ha estat un plaer compartir aquesta setmana amb ells!