Ha arribat el Bosc Vertical!

Canyamars Xanascat | Idiomes - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Hola families!

Avui ha estat un dia molt emocionant. Hem matinat més del conte perquè teniem excursió al Bosc Vertical i l'activitat ens començava a les 10h, aixi que a les 8h ja estavem esmorzant. Hem fet motxiles, hem omplert cantimplores amb aigua ben fresqueta, ens hem posat  molta crema pel sol i les gorres i hem començat a caminar. 

Després d'aproximadament 1h de camí amb parades de per mig per tal de beure aigua i descansar a l'ombra hem arribat al recinte. L'activitat ha sigut molt xula, tot i que al principi fèia una mica d'impressió veure-ho tot amb tanta alçada. Hem fet una petita formació sobre seguretat i hem començat a fer circuits plens de tirolines, ponts de mico i proves vàries. Alguns ens hem atrevit fins i tot a repetir!

A l'acabar hem fet picnic allà mateix i una mica de free time. I ja una vegada ens hem preparat bé per la tornada hem pujat cap a l'alberg i directes a la piscinaaa! Un dia molt complert i divertit. Estem cansadets, això si! Però aquesta nit farem cine per relaxar-nos una mica. Ara ja estem a les dutxes i endreçant les habitacions per anar a sopar... Demà us expliquem més!

Una abraçada gegant. Good night!