First day in Canyamars!

Canyamars Xanascat | Idiomes - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Hola families!

Ja estem més que instal·lats i des de que ens veu deixar ahir a l'alberg ens ho hem passat d'allò més bé. Tant bon punt vàreu deixar-nos, vem estar fent jocs de coneixença (Ice Breakers li diuen) per tal de trencar el gel entre nosaltres i els monitors: la Lau, l'Amy, el Sam, la Gi i l'Alex. 

Avui ja hem començat les classes, i sabeu què? Estem fent uns projects genials relacionats amb arts escèniques dels que no us volem donar gaires pistes encara, però estem segurs que us encantaràn. Després de classe hem anat a remullar-nos a la swimming pool, ja que fèia molta calor. Una horeta de jocs a l'aigua i a dinar: menestra de verdures de primer, peix amb amanida de segon i una pera per postres. Hem agafat energies i hem tingut una estona de free time, que hem aprofitat per seguir coneixent-nos. Ens portem tots molt bé!

L'activitat de tarda ens ha motivat moltíssim: Super Stage and Arts Go! És com el joc del Pokemon Go però "in situ". Hem fet grups de 3 per jugar. S'habia d'anar buscant vocabulary amagat per l'alberg i passant de nivell a mida que el trobavem... Ha estat molt emocionant!

Ara estem a les dutxes per preparar-nos per sopar i la night activity!

Us deixem unes fotos... una abraçada i fins demà!!!