D'excursió a l'Ice Well!

Canyamars Xanascat | Idiomes - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Bona tarda families!

Avui ha estat un dia diferent ja que hem tornat a anar d'excursió, però no tot el dia. Al matí ens hem llevat al ritme de Queen i hem anat directes a esmorzar. Sempre ens llevem amb molta gana! Un cop acabats hem començat les classes per seguir amb els projects. Cada dia els portem més avançats... I després ens hem preparat les motxiles per començar a baixar cap al Pou del Glaç.

El camí s'ha fet curtet, ja que era entre mig d'arbres i no tocava gens els sol. Un cop hem arribat ens hem trobat una bona sorpresa: l'Ice Well estava obert perque estaven preparant un casament, i ens han deixat entrar a veure'l per dins. És més gran del que sembla per fora! Hem fet una mica de descoberta i hem dinat... picnic! Un entrepà de truita, un altre de formatge i uns tallets de sindria de postre. Mmmm...

Hem estat una estoneta fent free time allà mateix, que hi havia una espècie de "parc", i ens ho hem passat super bé. Cap a les 16.30h hem començat a fer el camí de tornada cap a l'alberg i un cop allà els monitors ens tenien preparades unes quantes sorpreses. Ens han remullat amb la manguera per treure'ns una mica la suor i hem fet guerra de globus d'aigua. Ha estat molt divertit!!!

Ara, com sempre, estem a les dutxes i recollint les nostres habitacions per anar a sopar.

Demà seguim! Una abraçada forta! Us estimem!!!