HEY HO, LET'S GO

Canyamars Xanascat | Idiomes - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Bon vespre famílies, Welcome to Canyamars!

Jan han passat 24hores des que vam arribar i sembla que ens coneguem de tota la vida. Bé, és veritat que n'hi ha uns quants que sí que fa anys que coneixen l'alberg però n'hi ha d'altres que no i ja us puc assegurar que han trobat al seu millor amic o amiga per passar uns dies inoblidables aquí a Canyamars. Costarà desenganxar-los l'últim dia, així que vingueu preparats amb molts kleenex.

Tot i que ja tenim molts experts, el primer dia sempre és per establir rutines, així que avui hem entès com funcionarà el Summercamp. Ens hem aixecat, hem esmorzat i després ens hem dividit per començar amb les classes. Les primeres impressions han estat boníssimes. Tenim unes ganes increïbles d'aprendre anglès.

Després de dinar i descansar una estona hem començat l'activitat de tarda. Hem hagut de buscar per l'alberg les coses imprescindibles per poder anar a la piscina: banyador, tovallola, xancles, crema solar, una gorra... entre moltes d'altres. Un cop ho teníem tot hem anat de pet a la piscina a fer una mica de zumba i gaudir d'una tarda ben asolellada.

Ara som a les dutxes i preparant-nos per anar a sopar! Aviam quina activitat de nit ens tenen preparada. Creieu que haurem de fer servir les llanternes?

Demà us explicarem!

I no volem acomiadar-nos sense presentar a l'equip de monitors! A l'equip de coordinació i lleure som la Lora i la Mina. I com a professors d'anglès (i també monitors espectaculars) tenim el Harry i el Sam!

Good night!