CLUEDO DAY!

Canyamars Xanascat | Idiomes - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Hello family!
Com esteu?

Aquí anem molt bé. Ja no fa la calor que feia els primers dies però igualment deunidó! Però no patiu que ens sabem tots els trucs per mantenir-nos fresquets tot i ser mes d'agost.
A les 10 del matí, a l’hora de classe, la calor no és tant forta així que la nostra tècnica és l’altament coneguda com a: mantenir-se a l’ombra i trobar el punt concret per on corre l’aire fresc. Penseu que nosaltres, no estem a alta muntanya però sí que som una mica amunt així que de tant en tant corre l’aire i és un gust.
A les 12:30 quan el sol ja és dalt de tot i la calor comença a apretar més, la tècnica infal·lible: anar a la piscina i quedar-nos en remull sense ni treure un peu fora de l’aigua fins que sigui l’hora de dinar. Ens quedem arrugats com panses però ben fresquets.
Després de dinar és hora de relaxar-se per poder fer la digestió tranquil·lament: pintem, fem braçalets, toquem l’ukelele a l’ombra de la pineda.
A les 16h toca començar l’activitat de tarda. Hem hagut de resoldre un crim. Superman havia estat assassinat i calia descobrir quin dels superherois n'era el responsable. Hem hagut d'interrogar a molta gent i buscar un munt de pistes per poder resoldre el crim. Ha estat una tasca difícil però ho hem aconseguit.

Ara ja estem entrant a les dutxes i preparant-nos per sopar.
Aviam què tocarà aquesta nit…
Demà us ho expliquem!
Good night