Torn del 02/07/2023 al 09/07/2023

stage arts in english 07/07

Bon vespre!

Avui no hem fet projecte... perquè hem marxat a la platja!!! Després de cinc dies veient el mar des de l'alberg, ens hem posat el banyador per a estar, tot el mati, capbussant-nos a la platja de Mataró.

A l'hora de dinar hem entrat una mica més a la ciutat per tenir ombra i descobrir com és per dintre la capital del Maresme. Fins i tot hem tingut temps per a fer una mica de balls i "gossip box"!

Per acabar el dia, farem nit de pel·lícula per a relaxar-nos una mica després d'un dia de platja.

Amb ganes de veure demà com acabem els projectes!

Publicat el
Cabrera de Mar Xanascat | Stage Arts - de de 8 a 12 anys - al

stage arts in english 06/07

Bona tarda!

Avui hem començat a enllestir el nostre projecte i així aquest dissabte la presentació sigui impecable. Volem veure ja els resultats!

Durant la tarda, els caçatalents ens han fet practicar els ritmes musicals amb el joc de la màfia, i després de berenar hem començat a preparar els balls per la lluita que farem, teòricament, aquesta nit.

El que no sabíem és que després de sopar hi haurà un crim que ens farà canviar de plans amb el joc del "Cluedo". Els nostres petits detectius podran descobrir qui ha sigut l'assassí?!

Publicat el
Cabrera de Mar Xanascat | Stage Arts - de de 8 a 12 anys - al

stage arts in english 05/07

Bona tarda!

Aquest matí hem continuat amb els projectes, on ja hem començat a assajar i a tenir-ho tot bastant enllestit per a poder-ho presentar-ho divendres... tenen moooolt bona pinta!

Com a premi per l'esforç després de dinar hem anat a refrescar-nos a la piscina municipal de Cabrera. Hi hem anat caminant per així també conèixer una mica el municipi en el qual està ubicat l'alberg.

A la nit jugarem al joc del Furor, a veure si així aconseguim el do de la música per a transformar-nos en superestrelles!

Fins demà!!!

Kótick, Manny, Sam i Amy.

Publicat el
Cabrera de Mar Xanascat | Stage Arts - de de 8 a 12 anys - al

stage arts in english 04/07

Bona nit!

Avui al matí hem continuat treballant en els nostres projectes. De mica en mica ja comencen a agafar forma!

A la tarda els caçatalents ens han enviat un missatge dient-nos que havíem de construir-nos pilotes per a fer malabars i carioques per al dijous, on ens posaran a prova els nostres dots de circ.

Després del berenar, ens hem omplert d'energia per a fer una excursió al Castell de Burriac on hem pogut veure les seves meravelloses vistes i fer un pícnic per sopar enmig de la natura.

Publicat el
Cabrera de Mar Xanascat | Stage Arts - de de 8 a 12 anys - al

stage arts in english 03/07

Bona tarda!

Primer dia de l'estada on ens hem despertat amb moltíssimes ganes de passar-ho superbé començant a pensar quin serà el projecte a dur a terme durant la setmana: Una obra de teatre basada en "Mamma Mia!" i una pel·lícula de misteri.

A la tarda ens han visitat uns buscatalents que cerquen una nova superestrella! Per a comprovar que estem davant d'uns artistes 360 ens posaran a prova durant tota la setmana! Avui ha tocat les arts escèniques i el do de la improvització on diferents equips s'han batut a duel. 

Publicat el
Cabrera de Mar Xanascat | Stage Arts - de de 8 a 12 anys - al