GIMCANA OLÍMPICA!

Cabrera de Mar Xanascat | Multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Avui ens hem llevat i hem agafat forces amb el nostre primer esmorzar a l'Alberg de Cabrera, just després una estona de balls i zumba per estirar bé i hem començat una gimcana per tot l'entorn, equilibris, treball en grup i tot de preguntes per conèixer l'espai que ens acull aquí al Maresme, sabíeu que l'Alberg es va inaugurar el 4 d'abril de 1984, nosaltres ara SÍ!

Al migdia hem dinat i després hem decorat les portes de les nostres habitacions, ara són més nostres! I hem començat uns jocs olímpics de campionat, mai millor dit. Grans i petits ens hem barrejat en quatre grups, hem dissenyat la nostra bandera, hem fet un himne i fins i tot hem fet la desfilada inaugural, les proves han estat d'allò més divertides: llançament d'espardenya, una cursa, però de crits...hehehhe i tota mena de relleus.

Un cop dutxats i havent sopat hem fet un joc de nit amb els lots pel bosquet que hi ha darrere de l'Alberg, "la Sardina" en diuen, alguns monitors amagats eren el nostre objectiu, si els trobàvem ens amagàvem amb ells i llavors semblàvem una autèntica llauna de sardines, d'aquí el no, oi?

Per cert, avui hem tornat a veure el príncep Peret, passejava per l'Alberg amb la seva Iaia Assumpció, i de sobte ha aparegut la cavalcada anunciant el circ aquí al Regne de Cabrera, en Peret no feia més que somriure, i ens ha explicat que ell no vol ser rei, vol ser bufó! Vejam com s'ho pren això en Faust XVI!!

Gaudiu amb les fotos d'aquesta jornada!

Bona nit i fins demà!