FESTA, GRESCA I XERINOLA!

Cabrera de Mar Xanascat | Multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hola familiars i amics, el quart dia de colònies ha estat intens i d'allò més divertit, encara fem esport i continuem ballant a totes hores, avui hem seguit amb les rotacions multiesportives.

Minions del Maresme hem començat el matí amb energia ballant a l'Outdoor Dance i a la tarda hem fet el Circuit de Cordes de l'Alberg i per un moment ens hem sentit com micos escalant al Treeclimbing.

Els Bufons de Burriac hem començat el dia fent equilibris com si fóssim en Phillipe Petit, hem creuat i fet jocs a sobre de l'Slackline i després hem provat la nostra traça fent Boulder. A la tarda com Robin Hood, hem afinat la nostra punteria al Tir amb Arc i hem acabat al mig del bosc fent descens per la Roca de l'Alberg, quin tros de Ràpel, família!

Les Cabres de Mar hem escalat pel Treeclimbing ben d'hora i hem fet el circuit de cordes que els monitors tenen preparat a l'Alberg i a la tarda ens hem entregat a fer balls, danses i coreografies a l'Outdoor Dance.

A la nit hem fet un superconcurs musical, el Furor! Hem competit en quatre grups i demostrat el nostre talent cantant, ballant i improvisant, ja ho sabeu Furor és una garantia de diversió, festa, gresca i xerinola.

Demà més!!!!