EL PRÍNCEP VOL SER... BUFÓ!!!!

Cabrera de Mar Xanascat | Multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Comencem pel principi, els nostres grups ja tenen nom, el Minions del Maresme, són els més menuts de 7 a 10 any, les Cabres de Mar els de 10 a 12 i els Bufons de Burriac tenen de 13 a 16 anys i amb aquests grups hem començat les rotacions de les activitats multiesportives.

Els Minions del Maresme han sigut els primers arquers de l'estada, han après a agafar un arc i a llençar fletxes a una diana, per ser el primer cop ho han fet molt bé després han anat a la roca de l'alberg a practicar Rapel. A la tarda han gaudit de fer jocs d'equilibri sobre l'Slackline i com a preparació pel dia d'escalada han fet iniciació al Boulder.

Les Cabres de Mar han començat el dia fent Slackline i Boulder i com els petits a la tarda han fet Tir amb Arc i el tastet de Rapel ha baixat per la roca com autèntics experts.

Els Bufons de Burriac han començat amb molta marxa, ballant i creant coreografies a l'espai Outdoor Dance, d'aquí segur que sortiran grans ballarins i a la tarda han estrenat el Circuit de Cordes i el treeclimbing, heu escalat mai per un arbre?

Després de dutxar-nos i sopar hem pogut conèixer al Rei Faust XVI, ve d'una antiga família noble, sembla una mica malalt, ja és gran, però sobretot avui estava enfadat amb en Peret, el príncep, perquè avui no s'ha comportat gaire bé a una recepció de Palau, ell i el seu conseller intentaven buscar alguna solució, el príncep no vol ser rei, vol ser... BUFÓ! Sabem que voleu saber que passarà, demà us expliquem més!