CASTELL DE BURRIAC, UN CIM DE 100!

Cabrera de Mar Xanascat | Multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Sabeu que el Castell de Burriac és un dels 100 cims de la FEEC? I que està a 392m d’altitud sobre el nivell del mar? I que és una construcció medieval? Sabíeu que a sota, a més a més, hi ha un poblat ibèric?...Doncs tot això ens han estat explicant els monitors de camí a visitar-ho.

Avui hem gaudit d’una excursió per l’entorn natural que tenim a tocar de l’Alberg, això no només ens ha fet descobrir els indrets propers com el Castell, també hem aprofitat per conèixer-nos millor entre tots.

Després d’un pic nic a La Font Picant hem anat a fer escalada i ràpel en paret natural, hi ha una llarga tradició i estima per aquest esport a Cabrera de Mar, n’hi ha vies de quasi tots els tipus, ha sigut una tarda agradable entre natura i esport.

Un cop ens hem fet una merescuda dutxa i havent sopat hem estat convocats a audiència per part del rei Faust XVI, ell i el conseller han tingut un encès debat sobre el futur del regne, el rei marxa decebut perquè el conseller sembla que compren en Peret. El conseller vol que el rei obri el seu cor, i comprengui al seu fill. El rei ha aixecat la sessió una mica emprenyat.

A la nit i havent fet ballaruga a la Gossip Box, hem anat al camp de futbol amb les nostres tovalloles i hem tingut una nit de relaxació, ha sigut la millor manera d’acabar el dia.