EL PAS DE L'ECUADOR

Bon dia famílies!!
Aquí a Cabrera, ja hem superat a l'equador de l'estada i ja comencem a sentir una mica de nostàlgia: en primer lloc, perquè no volem que s'acabin les estades. Hem fet moltes activitats que ens han agradat molt i cada cop tenim millor relació amb els companys de l'estada. En segon lloc, perquè trobem a faltar-vos una mica, però tenim tots clar que volem gaudir al màxim fins al mateix diumenge.

Publicat a
Un dia frenètic

Un dia ben complet

Bona tarda famílies!! Aquí fa 3 dies (que ...) i sembla que en portem 6 o 7, quina energia que desprenen aquests infants! Avui els grups s'han ajuntat i han pogut conèixer alguns companys nous durant tot el dia, ja que els més grans han passat el dia d'excursió i han pujat al castell de Burriac en un temps rècord. No contents amb això han anat a posar a prova les seves habilitats com a escaladors en una via de roca natural... I amb una molt bona nota! Ara tot just s'estan dutxant i estem segurs que aprofitaran una estona per reposar abans de sopar.

Publicat a
Vista ocell del grup

UN DIA "PENJATS"

Bon dia famílies i amics!!
No sabeu les ganes que teníem de fer-vos arribar notícies nostres. Ahir a la nit, just després d'arribar a l'alberg van aparèixer dos monitors que semblaven una mica desorientats.

Ens van assegurar que s'acabaven de trobar al monstre de les emocions, tot i que no va ser capaç d'explicar-los-hi el que li passava. Provenia del bosc de Cabrera i semblava que estava una mica espantat.

Publicat a