swimming pool

Cabrera de Mar Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona nit famílies! Avui ha sigut un dia molt calorós, però això no ha evitat poder fer tot el que teníem previst. Hem guanyat a la calor amb molta aigua i una molt bona hidratació.

Teens:

Avui les classes d'anglès s'han realitzat al matí. Per començar el dia amb energia, el grup de grans han començat amb un bingo musical on hi ha hagut una gran competició per aconseguir el bingo final. Seguidament, després d'algunes activitats per acabar de despertar-se, a la segona part de la classe s'han posat a tope amb els projects que ja comencen a prendre forma. Els dies van passant i s'apropa el dia de la presentació de projects així que els teens ja tenen els motors engegats per donar-ho tot!

Kids:

Els petits també han fet classes d'anglès al matí i ells han preferit començar pel project, ja que tenien moltes idees i necessitaven exposar-les als seus companys i començar a treballar. Després del descans han fet activitats de lleure i s'ho han passat molt bé! Segueixen endavant amb el bon humor i les mateixes ganes que tenien el primer dia!

A la tarda tots hem anat a la piscina, tant kids com teens, degut a la calor que ha fet durant el dia d’avui ens ha anat genial. Hem fet tot tipus de joc a l’aigua. Han hagut molts moments de riures i de diversió. La canalla demanava molt activitat d’aigua i arribat en el moment ideal.

Al arribar a l’alberg hem fet dutxes i ara estem realitzant el joc de nit FUROR, es un joc que es fa per equips i es tracta de cantar i sobretot cridar molt.

A les 23.00h tindrem a tots a les seves habitacions per poder descansar i dema estar al 200%

Bona nit famílies! Demà més i millor.