sunny day

Cabrera de Mar Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies! Avui a començat el segon dia d’activitats i de classes d’angles. La canalla tenia moltes ganes de iniciar aquest dia i així ho han demostrat. Gran motivació i participació per part de tots el infants.

Teens:

Al mati el grup de grans han treballat per grups de referencia; TEENS GRANS, TEENS PETITS. Els grans han començat per el tir amb arc i han continuat amb el slack-line i viceversa. Tota la bombolla ha funcionat genial a l’activitat i han hagut molts moments de ajuda entre els infants per poder assolir els objectius proposats. La part d’outddor anat genial i han fet jocs de competició recreativa entre equips. La canalla esta demostrant que hi ha molta cohesió.

Avui ha sigut el segon dia de classes d’anglès i a la primera part el grup dels grans han fet diferents activitats per escalfar-se i preparar-se per la segona part on han estat plenament focalitzats en el project. Dins del grup de convivència de teens, s’han dividit en dos grups bombolla i cadascú ha escollit un project sobre el que treballar. Un grup fera un “Pasa palabra” i l’altre esta preparant una ruleta de panyores i jocs! Encara queda molta feina però als teens se’ls veu molt motivats i estem segurs que faran una molt bona feina!  

Kids:

Durant aquest mati el grup de KIDS han realitzat l’activitat de tir amb arc i ha funcionat molt bé, la canalla estava molt motivada i ho ha demostrat amb la seva bona punteria i amb les ganes de dur a terme l’activitat. Hem fet tot tipus de joc, penyores i competició. Ho hem passat de 10!

Amb el grup de petits, des del principi  hem començat a tope amb els “projects”. La canalla esta molt motivada i han trobat unes idees molt originals sobre les quals treballar. Un dels grups bombolla te pensat crear quatre arbres representant les quatre estacions i inventar diferents poesies que acompanyin els arbres mentre que l’altre grup vol organitzar una manifestació perquè es puguin menjar llaminadures a les colònies! En definitiva, ha sigut una classe molt divertida i els petits s’ho han passat molt bé!

Al acabar totes les activitats hem fet dutxes i sopar.

Ara tenim als infants realitzant un joc de nit pre-esportiu que tracte de deixar lluir la nostre habilitat d’amagar-se i no ser trobat i he de dir que ho estan donant tot!

A les 23.00h tots al llit per poder recuperar forces i dema estar un altre cop a ‘’tope’’!

Bona nit famílies, demà més i millor!