party time

Cabrera de Mar Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bon dia famílies! El dia d’avui es l’últim de classes d’angles i d’activitats, la canalla agafat aquest penúltim dia amb moltes ganes i una actitud increïble. Avui ha sigut dia de exposició de projects i d’activitat esportiva de cordes.

KIDS:

Els kids avui també han presentat els seus projectes. El que més ens ha agradat ha estat la seva motivació i les seves ganes a l'hora d'exposar-los. La manifestació de llaminadures ha fet molt de ressò i els petits confien en el fet que demà rebran el que han demanat. L'altre grup ha organitzat una gimcana que ha mantingut al públic molt actiu i els petits han competit amb moltes ganes. Així clausurem les classes d'anglès i esperem tornar a veure les mateixes cares l'any vinent!

TEENS:

Per fi ha arribat el gran dia de presentació dels projectes. Els teens han tingut una hora per acabar d'assajar abans de fer les tan esperades representacions. Els dos projectes han anat molt bé i han tingut molt d'èxit. Per una banda, el "Pasapalabra" ha creat molta competència però a la vegada molt companyerisme dins dels equips. Per altra banda, la ruleta de les penyores ha acabat de definir el que han sigut aquestes colònies fins ara: moltes penyores, molts riures i sobretot molta diversió! En definitiva, l'última sessió d'anglès ha anat molt bé i els projects han quedat molt xulos així que marxem cap a casa amb molt bon gust de boca!

TEENS+KIDS ACT. ESPORTIVES:

Circuit de cordes + treeclimbing: Tant amb els petits com amb els grans l’activitat ha anat molt bé. Els dos grups havien fet escalada en roca i ja sabien com funcionava. Ha servit molt per els nens/es que els feia més respecte la roca i avui han pogut gaudir de l’activitat i aprendre a escalar. Desprès de l’snak hem passat al circuit de cordes on han fet un recorregut format per dos ponts de mico i una tirolina final. Els infants han gaudit molt de l’ultima activitat esportiva, a més es una de les activitats estel·lars. La motivació ha estat molt present i les ajudes entre els infants ha sigut constant. Ho han passat en gran!

 

Al acabar de fer dutxes i el sopar hem donat pas a l’última gossip box i com no podia ser menys ha sigut espectacular! Tota la canalla ha fet de tot i han hagut molts riures i moments especials.

El dia d’avui l’hem acabat amb la discoteca final de Cabrera de Mar, no podeu imaginar la bona estona que hem passat i també he de dir que avui la nit s’ha allargat una mica més ja que ho mereixien de sobres. La veritat que ha estat un moment genial per poder tancar una estada tan especial.

Teniu uns nens molt macos i especials!

Bona nit famílies, demà més i millor!