el dia del castell II

Cabrera de Mar Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies! El dia d’avui ha sigut genial, una part del grup ha passat fora tot el dia i l’altre ha continuat amb les seves activitats i classes d’angles.

KIDS:

Avui amb els KIDS hem marxat tot el dia d’excursió i hem pujat fins al castell de Burriac. La ruta cap al castell era molt bonica i la recompensa un cop arribar a dalt era encara més impressionant; un entorn de naturalesa i unes vistes espectaculars al mar. Després hem anat a fer el pícnic al mig d’una pineda i seguidament ens hem enfilat per unes roques per poder tornar a veure aquelles vistes però aquest cop penjant d’una corda. Al principi tothom sortia tremolant però tornaven avall amb un somriure d’orella a orella! Ha sigut un dia intens i ens hem cansat molt però aquest cansament demostra que ho hem donat tot i que ens ho hem passat molt bé!

TEENS:

Avui les classes d'anglès s'han realitzat al matí. Per començar el dia amb energia, el grup de grans han començat amb un bingo musical on hi ha hagut una gran competició per aconseguir el bingo final. Seguidament, després d'algunes activitats per acabar de despertar-se, a la segona part de la classe s'han posat a tope amb els projects que ja comencen a prendre forma. Els dies van passant i s'apropa el dia de la presentació de projects així que els teens ja tenen els motors engegats per donar-ho tot!

El grup de grans han fet a la tarda una gimcana de descoberta per tot l’alberg en grups petits formats entre tots els TEENS. També han realitzat la part de olimpíades en el que ho han donat tot. Els nens han estat molt motivats durant tota l’estona, a més han conegut part de la historia de aquest preciós alberg i del medi que ens envolta.

Al acabar totes les activitats hem fet dutxes i sopar.

Ara tenim als infants realitzant un GOT TALENT. Es tracte de que per grups o individualment cada infant fa un espectacle davant de tots. Com ha jurat tenim un invitat molt especial el REI JUJO!

A les 23.00h tots al llit per poder recuperar forces, ja que demà es el últim dia de l’estada i hem de acabar de donar-ho tot. Segur que serà un dia molt emotiu i especial.

Bona nit famílies, demà més i millor!