day of emotions

Cabrera de Mar Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies! El dia d’avui ha sigut genial, la canalla ha estat amb una actitud molt bona i amb ganes de realitzar les activitats del dia. També hem de dir que avui hi hagut una visita molt important M. Hble. Sr. Pere Aragonès i Garcia, president de la Generalitat de Catalunya.

KIDS:

Pel matí els petits han estat les tres hores d’anglès completament submergits en acabar el projecte perquè a la propera classe ja toca exposar-lo! Ja es comencen a notar els nervis previs a la presentació però la canalla segueix molt animada i mostra molt interès en el treball que estan preparant. Pròximament us informarem de com han anat les representacions finals però no tenim cap dubte de que quedaran uns projectes molt xulos!   

TEENS:

Els teens també han tingut classe d’anglès pel matí. En aquest grup encara li queden dues classes per acabar el projecte i s’estan posant les piles perquè tenen moltes idees i queda poc temps per realitzar-les totes. Però estem segurs que ho tindran tot preparat pel gran dia si segueixen amb la mateixa motivació! Avui han seguit preparant tot el material necessari i han començat a preparar els guions de la presentació. Els nervis es noten però la motivació no es perd!  

A la tarda tant KIDS com TEENS han realitzat el Raid de Cabrera, es tracta de fer un triatló composat per 4 proves, córrer, tir amb arc, slack-line i escalada. Tota la canalla estava molt motivada amb aquesta activitat i hem fet equips equilibrats per tal de poder fer un bon raid! Cada equip tenia pintat el seu numero de dorsal al cos per tal de poder fer sortides esglaonades. Tot anat genial!

Al acabar totes les activitats hem fet dutxes i sopar. Al joc d’aquesta nit es la cutre night, tal i com diu el seu nom es tracte de fer un pas de models anat vestit de la manera més divertida possible, demà podreu veure alguna foto de la cutre

A les 23.00h tots al llit per poder recuperar forces.

Bona nit famílies, demà més i millor!