beach day

Cabrera de Mar Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies! El dia d’avui ha sigut genial, una part del grup ha passat fora tot el dia i Bona nit famílies! Avui a sigut el dia més calorós de tota l’estada i l’últim dia d’aquesta, però també ha sigut el dia que hem anat a la platja. Avui al grup sencer tant KIDS com TEENS hem estat a la platja de Badalona passant el dia, exactament al club nàutic.

Al mati hem fet vela més taller de nusos i ens hem portat una polsera de cordino de record. Ha anat genial, tothom ha pogut fer l’activitat sense cap problema i la canalla ha gaudit molt d’aquesta activitat ja que alguns no ho havien fet mai. Molts nens amb viscut una experiència completament nova .

A la tarda hem fet les activitats de volley platja, caiac, body board i paddle surf. Les rotacions han anat genial tot i que el mar a la tarda estava una mica picat, tot i així hem pogut fer les activitats sense problemes. Els nens han gaudit molt! Com sempre cal dir i remarcar que tot ha funcionat per grups bombolles per tal de vetllar per la seguretat de tota la canalla.

Per acomiadar el dia després de sopar hem fet la Gossip box (bústia de ‘’cotilleos’’) i ho hem passat bomba, ha sigut un moment molt divertit i de molts riures, ideal per acomiadar aquesta ultima Gossip.

Acte seguit a començat la relaxing nigth, aquesta activitat tracte de fer un joc de nit de relaxació i aixi poder recuperar energies per el dia de demà. Ha sigut increïble!

Bona nit famílies, demà més i millor!