descoberta

Cabrera de Mar Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies! El dia d’avui ha sigut genial, una part del grup ha passat fora tot el dia i l’altre ha continuat amb les seves activitats i classes d’angles.

KIDS:

Avui, al cinquè dia d'estada, només han fet anglès els KIDS, ja que els TEENS eren d'excursió. Tots tenien moltes ganes de fer project i així ho han demostrat! Han estat tota la primera part de la classe treballant - amb molt bon rumb - en les seves idees inicials. Tant el projecte del grup d'Alella com el del grup de Cabrils estan agafant forma i estan quedant molt molt bé. Tots treballen de manera autònoma i no els cal ajuda de ningú més enllà de per la traducció de certs conceptes. Després de l'snack, hem fet alguns jocs en anglès per agafar energia abans de reprendre el project.

El grup de petits han fet a la tarda una gimcana de descoberta per tot l’alberg en grups petits formats entre tots els kids. També han realitzat la part de olimpíades en el que ho han donat tot. Els nens han estat molt motivats durant tota l’estona, a més han conegut part de la historia de aquest preciós alberg i del medi que ens envolta.

TEENS:

Avui amb els teens hem marxat tot el dia d’excursió i hem pujat fins al castell de Burriac. La ruta cap al castell era molt bonica i la recompensa un cop arribar a dalt era encara més impressionant; un entorn de naturalesa i unes vistes espectaculars al mar. Després hem anat a fer el pícnic al mig d’una pineda i seguidament ens hem enfilat per unes roques per poder tornar a veure aquelles vistes però aquest cop penjant d’una corda. Al principi tothom sortia tremolant però tornaven avall amb un somriure d’orella a orella! Ha sigut un dia intens i ens hem cansat molt però aquest cansament demostra que ho hem donat tot i que ens ho hem passat molt bé!

Al acabar totes les activitats hem fet dutxes i sopar.

Ara tenim als infants realitzant un joc de nit que es diu assalt al castell. Es tracta de per equips conquerir la base enemiga a base de portar papers i córrer amb els lots enceses.

A les 23.00h tots al llit per poder recuperar forces, ja que demà tenim el dia a la platja de Badalona i serà un dels dies amb més desgast físic.

Bona nit famílies, demà més i millor!