benvinguts al regne del maresme

Cabrera de Mar Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies! Avui a començat el primer dia d’activitats i de classes d’angles. La canalla tenia moltes ganes de iniciar aquest dia i així ho han demostrat. Gran motivació i participació per part de tots el infants.

KIDS:

Avui al matí el grup de petits hem realitzat l’activitat de slack-line (la corda fluixa) més jocs outdoor amb implements. L’activitat anat genial els nens estaven molt motivats i amb ganes de fer el que els hi tocava. Els petits han demostrat que tenen molt equilibri a sobre del slack i han hagut moments de tot tipus, riures, tensió i sobre tot molta diversió. La part de outdoor com era d’esperar també ha funcionat genial, hem fet tot tipus de jocs esportius i hem lluitat contra la calor amb molta aigua.

Després d’un mati tan mogut hem seguit iniciant les classes d’anglès amb uns “icebreakers” per trencar el gel i perdre la vergonya a parlar en anglès! Al principi tothom parlava fluixet i amb una mica de por però hem acabat fent petits teatres en anglès i ens ho hem passat molt bé! Seguidament, hem començat a fer una pluja d’idees sobre que podríem fer com a projecte final... De moment no us volem espatllar la sorpresa així que de moment no en direm res més!

TEENS:

Al mati els grans han fet tir amb arc, tenien moltes ganes i s’ha vist molt clar. El grup ha estat al 200% i han demostrat la bona punteria que tenen. Hem fet tot tipus de jocs i també competició. S’han realitzat penyores i han hagut molts riures, la canalla ha gaudit molt i uns quants han acabat amb les cares pintades degut a les penyores. El grup ha agafat una gran cohesió!

El grup de grans per la tarda també ha començat les classes d’anglès on han fet activitats de lleure en angles per escalfar motors. S’han escalfat tan els motors que han representat un anunci d’una estufa per un os polar que viu al pol Nord i han aconseguit convèncer els “teachers” per comprar-lo! Més endavant han treballat en tutories per decidir sobre quin projecte podrien treballar durant aquests 8 dies que queden. En definitiva, ens ho hem passat molt bé i els professors tornem a casa amb una estufa sota el braç!

Al acabar totes les activitats hem fet dutxes i sopar. Avui abans de començar el joc de nit hem presentat el centre d’interès i ha fet acte de presencia el Rei JUJO del regne del Maresme. Ja anirem explicant com continua aquesta historia.

Ara tenim als infants realitzant un joc de nit pre-esportiu i ho estan donant tot!

A les 23.00h tots al llit per poder recuperar forces i dema estar un altre cop a ‘’tope’’!

Bona nit famílies, demà més i millor!