Més diversió a Cabrera

Cabrera de Mar Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Avui els infants i joves s'han despertat a ritme de música i plens d'energia per emprendre el nou dia amb il·lusió. Just després d'esmorzar hem començat amb una mica de zumba per canalitzar l'energia i concentrar-nos per iniciar la primera activitat del matí
Els temes dels projects ja estan enllestits I a partir d'ara ens centrarem a dur-los a terme.
El grup de kids begginers s'està preparant una revista sobre l'estada, el grup de kids advanced están organitzant un pasaparaula, el grup de teens begginers ens faran una ruta guiada per una galeria d'art i el grup de teens advanced ens sorprendran amb diferents jocs de taula gegants.

Els grups de Chocolate team i Els Conguitos han estat duent a terme les activitats de tree climbing i l'adventure park. Els grups de Oompa-loompa's i Willy Wonkas, per altra banda, han estat fent jocs outdoor i Ràpel.

Després de sopar hem estat fent safreig gràcies a la súper Gossip Box i ens han visitat les cuineres de l'Amatller Chocolate Factory i ens han explicat que últimament els falten una gran quantitat d'ingredients i que les receptes que produeixen no arriben mai a poder entregar-les al savi perquè les provi.

Com no podía faltar per tancar la jornada, que pot haver-hi millor que un joc de nit corrents amb llanternes sota la llum de la lluna.

I, una vegada superat el repte, dents i a descansar, que demà ens espera un gran dia ple de noves aventures i activitats!