CABRERA I LA CHOCOLATE FACTORY

Cabrera de Mar Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hello!

Com esteu? Nosaltres superbé.

No sabeu que va passar ahir després de sopar! Ens va venir una senyora molt adinerada que es deia Teresa amb la seva secretaria demanant-nos si podíem ajudar-la. Es veu que a la fàbrica de xocolata de Torre Ametller, l'Alberg de Cabrera, estava tenint pèrdues de diners i no sabia per què. El seu pare volia vendre la Torre i ella estava molt trista perquè no tindria lloc on passar les vacances. Evidentment vam acceptar ajudar-la. Tot seguit, quan la Teresa va marxar, vam fer el joc de nit.

Avui ha estat el primer dia sencer a l'alberg i les sensacions han estat genials! Ens hem despertat al ritme de la música per activar-nos i hem baixat a esmorzar.

Tot seguit hem ballat una mica de zumba amb els monitors i hem començat amb les activitats d'anglès. Per tal de familiaritzar-nos amb l'anglès, hem jugat al "Captain is coming", on tots i totes estàvem a un vaixell molt gran i havíem de seguir les ordres dels capitans del vaixell per tal de poder navegar fins mar en dins.

Després, ens hem dividit per grups d'edat i de nivell i hem seguit fent jocs i dinàmiques en anglès per tal de conèixer els membres del grup d'anglès. Un cop teníem les panxes ben plenes després de l'snack de mig matí, grans i petits de tots els grups han estat pensant idees pel súper-project que presentarem davant dels altres l'últim dia. Demà cada grup acabarà de decidir que farà però ja us poden assegurar que hi ha idees xulíssimes!

Abans de dinar una amanida de pasta boníssima i mandonguilles, hem jugat al mocador tots plegats i hem continuat ballant cançons de zumba sota la mànega, ja que avui fa molta calor. Després, al temps lliure, cada habitació ha fet cartells per posar a la porta i decorar una mica el passadís.

A la tarda, hem començat les activitats esportives. Petits han estat fent un ràpel test i diferents jocs a l'exterior mentre han gaudit de les activitats de Tree Climbing i un parc d'aventures amb tirolines i ponts de mico que els monitors han preparat a l'Alberg de Cabrera.
Ara ja estem dutxats i a punt de fer la gossip box i de sopar. Quins nervis! A veure quins reptes ens toca fer!
Us mantenim informats de com podem ajudar a la Teresa.
Fins demà famílies! Abraçades des de Cabrera! Good night!