tarda de piscina a Cabrera

Publicat el

Bona tarda famílies! Avui ha sigut el tercer dia de classes d'anglès i d’activitats esportives. La canalla estava molt motivada i amb ganes de tot. La calor ha estat molt present però ho hem combatut amb molta aigua i molt bona actitud.

KIDS:

Avui a la tarda la bombolla de KIDS com la de TEENS hem anat a la piscina. els grups han funcionat per separat però el tema de la seguretat. necessitaven molt aquesta tarda passada per aigua ja que la calor ha estat molt present duran tot el dia i l'estada en general. hem fet tot tipus de joc i ho hem passat molt guai! ha estat de lo més divertit i hem fet molt d'esport dins l'aigua.

D'entrada, el grup Cabrils han preparat els últims detalls de l'escape room. La primera part d'anglès ha començat amb un joc de lleure mogudet per entrar la dinàmica del project. El grup està motivat amb la presentació de la seva creació i el divendres el grup Alella podrà gaudir de l'experiència d'experimentar les diferents proves que han preparat les seves companyes. 

El grup Alella han estat planificant els últims detalls de la gimcana. En primer lloc, hem fet un joc d'escalfament per preparar-nos per al project. Tot seguit, hem començat a treballar en grups per finalitzar la gimcana. El grup està motivat i té moltes ganes de presentar-ho.

TEENS:

D'entrada, el grup de teens ha estat acabant el festival de música. Grup cohesionat i motivat amb el project. S'han dividit en diferents grup per crear el conjunt del festival. Tenen moltes ganes de presentar-ho. 

En segon lloc, el grup de teens ha acabat de preparar la gimcana multidisciplinar. Han començat fent un joc de lleure dinàmic per entrar en la dinàmica del project. Estan super motivades i tenen moltes ganes de presentar-ho.

Per la nit hem fet el cluedo i la cutre night. Una passarel.la musical entre diferents grups de kids i teens :)

Bona nit famílies, demà més i millor!