quart dia d'estada :)

Publicat el

Bona tarda famílies! Avui ha sigut el quart dia de classes d'anglès i d’activitats esportives. La canalla estava molt motivada i amb ganes de tot. La calor ha estat molt present però ho hem combatut amb molta aigua i molt bona actitud.

KIDS:

El dijous vam marxar tot el dia d'excursió. Vam anar a visitar el castell de Burriac. La ruta cap al castell es un camí molt maco on podem veure molta natura i al arribar a dalt de tot podem gaudir d'unes vistes espectaculars de la costa :)

Vam fer el picnic al mig de la natura. Un cop fet el picnic, vam a anar a fer escalada. Vam estar escalant una via molt xula durant un parell de hores. El grup de kids va gaudir molt del dia d'ahir. Va ser un dia intens perquè vam caminar uns quants kilòmetres. Per acabar, vam fer una nit de relaxació i vam anar a dormir d'hora :)

TEENS:

Teens al matí ha realitzat l'activitat de gimcana de descoberta de l'alberg més olimpiades esportives. El grup estava molt motivat i amb ganes de realitzar aquestes dues rotacions. Hem passat una molt bona estona i hem combatre la calor amb molta aigua i molt bona actitud. ha estat genial!

Bona nit famílies, demà més i millor!