Primer dia sencer d'estada a Cabrera de Mar

Publicat el

Bona tarda famílies! Avui ha començat el primer dia de classes d'anglès i d’activitats esportives. La canalla estava molt motivada i amb ganes de tot. 

KIDS:

Per una banda, a la part d'anglès hem decidit el projecte que treballaran al llarg de tota l'estada. Abans de decidir el projecte hem fet icebreakers (jocs de coneixença per aprendre's els noms i expressar en anglès el que es troba en el nostre interior). Després d'un intens brainstorming (pluja d'idees) han proposat idees per a dur a terme un projecte sobre alguna cosa que els motivi.Es un plaer poder estar enmig de la natura fent les english activities. Us mantindrem informades de com evolucionen.

Avui tota la bombolla de kids a la tarda ha realitzat l’activitat de circuit de cordes més slack line. El grup tenia moltes ganes de fer aquestes activitats. Tots i totes han demostrar l’equilibri que tenen i ho han ficat en practica. Ha sigut una tarda molt divertida i plena d’emocions, no vole parar de fer les activitats. La part que més agradat ha sigut la tirolina, la canalla ha gaudit molt!

TEENS:

Pel matí els teens hem realitzat el primer dia d’anglès. D’entrada, hem realitzat jocs dinàmics per agafar la dinàmica de lleure en anglès. Ens hem endinsat plenament fent tot tipus de jocs per trencar el gel i establir un vincle inicial entre les adolescents.
A la segona part hem elaborat una pluja d’idees per decidir quin projecte farem al llarg de la setmana. Us mantindrem informades de com evolucionen.

A la tarda la bombolla de teens ha realitzat l’activitat de tir amb arc més una estona de creacions de tipis. La canalla tenia moltes ganes de fer aquestes activitats i així ho han demostrat. L’activitat anat molt bé i amb una actitud genial, hem descobert moltes habilitats noves i molta destresa amb l’arc, fins i tot poder sortirà algun olímpic d’aquí i amb sort algun arquitecte de tipis. Hem fet molts riures i cada cop el grup està més cohesionat.

Avui comença el centre d’interès i es presentarà el Rei Jujo del regne del Maresme, ja us explicarem com funcionarà tot aquest tema.

A la nit farem un joc esportiu per acabar de fondre les energies de tota la canalla i així poder descansar bé.

Bona nit famílies, demà més i millor!