presentació de projects i excursió :)

Publicat el

Bona tarda famílies! Avui ha sigut el cinquè dia de classes d'anglès i d’activitats esportives. La canalla estava molt motivada i amb ganes de tot. La calor ha estat molt present però ho hem combatut amb molta aigua i molt bona actitud.

KIDS:

KIds al matí ha realitzat l'activitat de gimcana de descoberta de l'alberg més olimpiades esportives. El grup estava molt motivat i amb ganes de realitzar aquestes dues rotacions. Hem passat una molt bona estona i hem combatre la calor amb molta aigua i molt bona actitud. ha estat genial!

Dia de presentació de projects. La primera part d'anglès els kids han estat ultimant detalls de cara a la presentació del dos projects. Així doncs, el primer grup ha penjat les diferents proves i pistes pel voltant de l'alberg. L'altre grup ha estat preparant les diferents parts de l’escape room per tota la pineda.

TEENS:

Avui hem marxat tot el dia d'excursió. Hem visitat el castell de Burriac. La ruta cap al castell es un camí molt maco on podem veure molta natura i al arribar a dalt de tot podem gaudir d'unes vistes espectaculars de la costa :)

Hem fet el picnic al mig de la natura. Un cop fet el picnic, vam a anar a fer escalada. Vam estar escalant una via molt xula durant un parell de hores. El grup de kids va gaudir molt del dia d'ahir. Va ser un dia intens perquè vam caminar uns quants kilòmetres. Per acabar, vam fer una nit de relaxació i vam anar a dormir d'hora :)

Bona nit famílies, demà més i millor!