presentació centre interès :)

Publicat el

Bona tarda famílies! Avui ha sigut el segon dia de classes d'anglès i d’activitats esportives. La canalla estava molt motivada i amb ganes de tot. La calor ha estat molt present però ho hem combatut amb molta aigua i molt bona actitud.

KIDS:

Avui tota la bombolla de kid al matí ha realitzat l’activitat de circuit de cordes més slack line. El grup tenia moltes ganes de fer aquestes activitats, ja que es una de les activitats estrelles. Tots i totes han demostrar l’equilibri que tenen i ho han ficat en practica. Els nens s’han engrescat molt i volien repetir tota l’estona. Ha sigut genial!

D'entrada, hem començat a tope amb els projects. El grup de peques Cabrils farà un escape room. La primera part d'anglès han diferents activitats per escalfar i preparar-nos per la segona part que hem estat plenament focalitzats en el project. Avui, s'han dividit en diferents departaments (decoració, proves i escriure la història). Els grups s'han organitzat per treballar els següents dies!!

En segon lloc, el grup d'Alella hem començat a preparar la gimcana multidisciplinar que realitzaran com a projecte. La primera estona d'english hem fet diferents jocs per preparar-nos pel project. Hem preparat les diferents parts de la gimcana per presentar-la i que la pugui gaudir l'altre grup.

 

TEENS:

Al matí la bombolla de KIDS ha realitzat l’activitat de tir amb arc més una estona de creacions de tipis. La canalla tenia moltes ganes de fer aquestes activitats i així ho han demostrat. L’activitat anat molt bé i amb una actitud genial. L’activitat ha estat plena de riures i penyores cosa que engresca molt a la canalla. Els monitors estan pillant de valent.

El primer grup de teens ha escollit realitzar la creació d'un festival de música. Han establert diferents parts, elaboració de decoració, actuacions musicals i diferents rols tècnics. La primera part d'anglès hem fet diferents jocs de lleure en anglès. 

El segon grup de teens hem anat a la pineda ( muntanya al costat de l'alberg ) a fer la part d'anglès). El projecte que han escollit es el de fer una gimcana amb diferents proves. Així doncs, han dut a terme l'organització i planning d'aquesta.

A la nit farem un joc esportiu en el que el talent que treure a relluir serà el d’amagar-se i el camuflatge. LA SARDINA!

Bona nit famílies, demà més i millor!