Torn del 18/07/2021 al 25/07/2021

Penúltim dia d'estada! Aprofitat al màxim!

Avui l’activitat del matí ha consistit en PIRAGÜISME. Hem anat per l’estany de Banyoles amb les piragües. Ens ha agradat molt però ens hem adonat de l’esforç que suposa remar, hem estat fent part de volta a l'estany, ens han explicat els indrets de la zona i alguna que altra història! I després... a l’aigua patos!!

Com que aquesta aventura ja estar a punt d’acabar, cal que comencem a recollir per no acumular tota la feina pel final. Així que, després de dinar... temps per la becaina però també per netejar les habitacions i les zones comunes!

Publicat el
Banyoles | Multiesportives - de de 13 a 16 anys - al

Entrem en la recta final!

Avui hem tingut un dia ple d'activitats!

Sort en tenim dels monitors locals i hem pogut fer una visita guiada per Banyoles i entrada al MUSEU DARDER, un museu amb molta història, tan de Banyoles com de la resta d'indrets del món. Vam veure una exposició de fotografies i animals dissecats. 

Paral·lelament els altres grups hem estat fent PIRAGÜISME al Club de Natació Banyoles i ens ho hem passat molt bé!

Publicat el
Banyoles | Multiesportives - de de 13 a 16 anys - al

Dia d'excursió!

Avui hem anat d'EXCURSIÓ al Puig Clarà! Hem passat tot el dia fora, hem fet un picnic i després de fer la digestió, cap a l'estany a refrecar-nos! A l'alberg s'ha arribat amb la bateria al mínim, però res que una bona dutxa i un bon sopar no puguin recarregar.

Després de sopar hem fet jocs com el cementiri, futbol xines, saltabolets, entre d'altres! Una mica d'animació per acabar rendits al llit i descansar per continuar amb més activitats!!

Publicat el
Banyoles | Multiesportives - de de 13 a 16 anys - al

Seguim amb tecnificació i aventures... quina energia!!

Aquest matí hem fet CAIAC POLO... És realment difícil, ja que has d’estar pendent del caiac i de la pilota que te la poden passar en qualsevol moment! Si no prestes atenció... a l’aigua!

BTT tampoc ha faltat, s'ha fet una ruta pel pla i paral·lelament altres grups han estat fent jocs lúdic-esportius amb banyitos a l'estany inclosos per refrescar-nos després de tanta activitat. 

Publicat el
Banyoles | Multiesportives - de de 13 a 16 anys - al

Dia de tecnificació esportiva!

Avui ha estat un dia de tecnificació total! Hem estat fent ESCALADA i ESPELEOLOGIA... tot un repte! Havíem de tenir molta concentració en el que estàvem fent i, sobre tot per l’escalada, molta força i tècnica als braços. Ens han introduït la tècnica bàsica per poder realitzar l’activitat en condicions. Ens ha encantat!
Hem fet ruta en BTT on hem recorregut gran part del Pla de l'Estany i ens hem estat fent també CAIAC POLO, dit d'una altra manera, "waterpolo sobre caiac", una passada!

Publicat el
Banyoles | Multiesportives - de de 13 a 16 anys - al

Avui ens hem aixecat abans d’hora de l’emoció del primer dia!

En el dia d'avui dia les activitats protagonistes han sigut TRESC i OLIMPÍADES.
Hem fet una volta al famós estany de Banyoles on hem descobert secrets i llegendes d'aquest acabanet amb una bona estona a l’estany on ens hem pogut refrescar després de tota la suada.
Les Olimpiades han consistit en diferents jocs i proves relacionades amb el món de l'esport on s'han posat a prova les habilitats motrius i transmetent una competitivitat sana entre tots els nois i noies.
Després de sopar hem tingut una nit de jocs entre els diferents grups.

Publicat el
Banyoles | Multiesportives - de de 13 a 16 anys - al

Què bé! Ja hi som aquí, ja hem arribat!

L’equip de monitors i monitores ens han dinamitzat uns jocs de presentació i benvinguda! Com
que alguns/es ens coneixem i d’altres no o no tant, ens ha anat súper bé per trencar el gel i
conèixer qui és qui. Després ens han explicat totes les normes de convivència i respecte.

Publicat el
Banyoles | Multiesportives - de de 13 a 16 anys - al