Dia d'excursió!

Arribem a l’equador de l’estada... què ràpid passen els dies!

A l’EXCURSIÓ que hem fet avui hem començat fent la volta a l'estany però just a mig camí hem començat a pujar i a pujar i de cop i volta érem a dalt de tot del mirador de Puigclarà!

Hem arribat amb la bateria al mínim a l'hora de dinar. Hem fet un picnic al parc de la Draga i hem descansat una bona estona a l'ombra dels arbres.

Més tard hem anat a la Caseta de fusta i hem aprofitat per banyar-nos. Un cop hem arribat a l'alberg ens hem dutxat i hem descansat una estona abans d'anar a sopar.

Publicat el

Dia passat per aigua!

Avui se’ns han enganxat una mica els llençols després de l’activitat física d’ahir...

Al matí hem anat a fer CAIAC POLO! És realment difícil ja que has d’estar pendent del caiac i de la pilota que te la poden passar en qualsevol moment! Si no pares atenció... a l’aigua!

A la tarda hem fet TRIATLÓ. Aquest esport és sacrificat però molt complert, ja que treballes amb tres esports alhora: natació, bicicleta i atletisme. Molt i molt cansat però val realment la pena.

Publicat el

Dia d'aventures!

Avui al matí ens hem dividit en dos grups per poder fer les activitats:

Publicat el

Primer dia!

Avui ens hem aixecat abans d’hora de l’emoció del primer dia!

Avui al matí hem fet la volta a l'estany d'excursió. Quina calor que feia! Sort que hem acabat tirant-nos a l'aigua i que bona que estava...

A la tarda hem anat al parc de la Draga i hem provat de fer unes quantes diciplines olímpiques; llançament de martell, de javalina, salt de llargada, triple salt, relleus...que aquest estiu son les Olpimíades a Tokyo! 

Després de sopar hem jugat al joc dels Contrabandistes i hem rigut molt. Alguns hem fet unes miques de treampes. Jejejeje...

Publicat el

Ja som aquí! Ja hem arribat!

Què bé! Ja som aquí, ja hem arribat!

L’equip de monitors i monitores ens han dinamitzat uns jocs de presentació i benvinguda! Com que alguns/es ens coneixem i d’altres no o no tant, ens ha anat súper bé per trencar el gel i conèixer qui és qui. Després ens han explicat totes les normes de convivència i respecte.

Després hem sopat i més tard hem seguit fent jocs a l'alberg per acabar de coneixre'ns tots. Jocs per començar a agafar el contacte i la confiança amb la resta!

Publicat el