Torn del 04/07/2021 al 11/07/2021

Dia d'excursió!

Arribem a l’equador de l’estada... què ràpid passen els dies!

A l’EXCURSIÓ que hem fet avui hem començat fent la volta a l'estany, i de sobte feia pujada i de cop érem a dalt de tot de Puigclarà i hem vist l'estany des de lluny i des de amunt! Hem passat tot el matí caminant fins a l'hora de dinar que hem menjat a un picnic. Ens hem quedat jugant per allà una bona estona i després amb la calor que feia hem anat a banyar-nos a l'estany...i que bona que era l'aigua!! 

Hem arribat amb la bateria al mínim, però res que una bona dutxa i un bon sopar no puguin recarregar.

Publicat el
Banyoles | Multiesportives - de de 8 a 12 anys - al

A peu, en piragua, en bici i nadant!

Avui se’ns han enganxat una mica els llençols després del cansament d’ahir...

Al matí hem anat a fer PIRAGUA! Ens ho hem passat d'alló més bé.

A la primera part de la tarda hem fet BTT i a mitja tarda hem fet TRIATLÓ. Aquest segon esport és sacrificat però molt complert, ja que treballes amb tres esports alhora: natació, bicicleta i atletisme. Molt i molt cansat però val realment la pena.

Després de sopar, hem anat a fer vol fins la Plaça de les Rodes i allà hem jugat asseguts, fent mímica i hem fet jocs de pensar. Hem rigut moltíssim!!

Publicat el
Banyoles | Multiesportives - de de 8 a 12 anys - al

Comencem la setmana!

Avui és el primer dia sencer a les estades de Banyoles! Hem començat amb una excursió a peu per conèixer una mica la zona. Amb la calor que feia hem anat a banyar-nos a l'estany. L'aigua estava boníssima! Després hem anat a dinar i hem descansat una mica. A la tarda, hem anat al parc de la Draga on hem provat algunes proves d'atletisme ja que aquest estiu són les Olimpíades a Tokio!

Publicat el
Banyoles | Multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
De caps a l'estany!

No parem!

Bona nit a tots!!!

Avui alguns hem fet la volta a l’estany en bicicleta, i no sen’s dona gaire malament això d’anar sobre rodes. Uns altres hem fet acroesport i ens han sortit unes figures super xules! A la tarda hem fet escalada, som super valents i hem pujat tots fins a dalt de tot! Tambe hem fet tir amb arc i espelologia. La punteria l’haurem de millorar, però per caminar entre les escletxes som ben atrevits!!!

Adéu!!!

Publicat el
Banyoles | Multiesportives - de de 8 a 12 anys - al

Primer dia d'estades a Banyoles!

Bona nit a tots i a totes!!!

 

Així ens ha rebut Banyoles en el nostre primer dia. Al arribar hem anat a fer jocs de coneixença per veure qui serien els companys amb els que compartiriem les nostres colònies! Abans de sopar ens han explicat les normes de l'alberg i les Estades, i... llestos per començar la setmana! Després de sopar hem anat a conèixer la Draga i a jugar al joc de Contrabandistes, i ara ja cap a dormir que demà ens vindran a despertar ben aviat!!!

 

Fins demà!!!

Publicat el
Banyoles | Multiesportives - de de 8 a 12 anys - al