THE LAST DAY...

Publicat el

Bona tarda familiiiiies!!!!!

Amb molta tristesa i alegria a la vegada, l'Estiu és teu s'acaba... Queden tan sols hores per a que tornem a retrobar-nos amb vosaltres. 

Pel matí els Codium i Poseidonia, han anat a la platja a fer jocs i Body board, hi havia onades bastant grans i han pogut surfejar com autentics professionals, la veritat és que se'ls hi ha donat molt bé! A la tarda, els mes peques no han pogut anar a la platja ja que hi havia onades molt grans i mar de fons (corrents) i per tant em decidit quedarn¡-nos al alberg, però... hem fet un ''lipdub'' que a quedat d'allò més bé! Després de sopar l'hem de veure!!!

A les activitats d’angles ja ha arribat el gran dia! Al Final Show, els diferents equips han presentat davant les seves companyes i companys els projectes amb els que han estat treballant durant tota l’estada.

Al matí ha estat el torn dels més peques. El Escape Room que ha preparat l’equip de la Sunny ha estat tot un èxit i els participants han aconseguit recuperar tots els ingredients d’una estranya poció zombie i sortir de la habitació a temps!. Per la seva banda, la classe de la Mina ha representat una part de la Història recent inventada per ells mateixos on Xina i Itàlia tenien ‘sus más y sus menos’. Ha sortit genial!

Els grups dels teens els hi tocava fer la seva representació a la tarda. La classe de la Sunny ens ha mostrat en primícia el primer episodi del seu programa de televisió mentre l’equip de la Mariona ha organitzat un Cluedo per tot l’alberg que ha fet que nenes i nens passessin un tarda molt entretinguda. Well done to everyone!

I ara si que si, arriba un dels moments mes esperats... la gran DISCO! Demà us expliquem com ha anat!

MOLT BONA NIT, ENS VEIEM DEMÀ A L'ALBERG DE L'ESCALA A LES 14:30h!!!

FINS DEMÀÀÀAÀ!!!