Núria - Estades d'immersió en anglès - Natural Science - 5/7 al 9/7

LANDSCAPE
GIRLS
KIDS
NURIA
BOYS

3rd DAY IN NÚRIA!

Bon dia famílies! 

Ja estem a l'equador de l'estada. Aquest matí hem baixat a Núria a fer activitats a l'aire lliure i a gaudir de l'entorn. Ja comencem a ser força amics amb els nens i nenes de les altres escoles. Ens està fent super bon temps, encara que per la nit refresca i fa vent. Ens ho estem passant d'allò més bé i no volem que s'acabi. Esperem que estigueu bé a casa, us enviem una forta abraçada!

 

Dear families!

Publicat el
- de de 8 a 16 anys - al
Walking
Resting
Nice landscape
Landscape
More landscape
The new friends!
New path

VISITING OUR SURROUNDINGS!

We survived our first night! Now we know each other a lot more than yesterday. Today we are visiting Vall de Núria and Queralbs in our weekly excursion, once in the Town, we will ask people how do they recycle and why in order to know if there is more consciousness about nature in the mountain than in our cities!

 

Publicat el
- de de 8 a 16 anys - al
activity
cremallera
telepheric
cremallera
landscape

WE GOT TO NÚRIA!

Bona nit famílies!

Finalment ja som a Núria! Per arribar a l'alberg hem hagut d'agafar un cremallera i un teleferic. Ens ha agradat molt viure aquesta aventura amb els amics i les monitores. Aquesta tarda hem estat fent dinàmiques per trencar el gel amb el nostre grup bombolla. El paissatge és preciós, no podem estar envoltades de un millor entorn. Estem força cansades del viatge així que anirem a dormir. Descanseu i ens veiem demà. 

 

Good night families!

Publicat el
- de de 8 a 16 anys - al