Canyamars - Estades d'immersió en anglès - English Let’s Go - 28/6 al 2/7

5è dia - Avui s'acaba l'estada

Good morning, families!

Today is the last day!!! Avui s'acaben les colònies i només volíem agrair aquesta gran setmana que hem passat totes i tots junts!!!

Ahir vam acabar el Talent Show amb una bona festa, disco exterior, tots ballant, saltant i cantant. Abans d'anar a dormir, estirats al terra vam gaudir del cel estrellat de Canyamars!!! Una passada!!!

Ja han caigut unes quantes llàgrimes, no volem marxar!!! Ens ho hem passat genialíssim i estem súper cansats, potser necessitarem dormir tot el cap de setmana per recuperar-nos!!!

Publicat el
- al

4t dia - Última nit a Canyamars!

Good afternoon famílies!

Després del gran dia d’ahir, el cansament comença a arribar, però tot i així avui ha sigut un dia molt complert i no volem que això s’acabi!

Hem començat el matí jugant a un joc de pistes i seguidament, hem fet un gimcana per tot l’alberg. A la tarda, hem aprofitat el bon temps de Canyamars per refrescar-nos fent jocs d’aigua. Hem acabat tots remullats! A més, també hem preparat el “talent show” d’aquesta nit, l’última que passarem a l’alberg.

Publicat el
- al
allberg

3r dia - Mitja estada a Canyamars!

Hello dear families!

Avui ha sigut de moment el millor dia de les colònies!!! I potser el millor dia de la nostra vida!!! Hem estat d’excursió tot el dia fora de l’alberg.

Ahir al joc de nit, amb un codi secret vam endevinar que teníem passes per anar a un circuit!!! I avui hem descobert que era un circuit al bosc vertical, enfilats pels arbres i passant ponts de tot tipus i tirolines extremes!!! Amb l’ajuda d’uns monitors especialitzats hem estat dues hores fent el mico al bosc vertical de Dosrius.

Publicat el
- al
pool

2n dia - Descobrint l'alberg

Good evening, families!

Estem molt bé i ens ho estem passant genial!!! Ahir vam acabar el dia amb un joc de nit de banderes i endevinalles en què ens vam motivar molt!!!

Després de cantar les “good night songs”, la nit ha sigut súper tranquil·la, totes i tots hem dormit molt. A les 8h ens hem llevat i a les 9h hem esmorzat.

Al matí hem celebrat uns Olympic Games amb jocs al camp de futbol i a la piscina. Teníem molta gana i hem dinat súper bé: cigrons, mandonguilles i meló!

Publicat el
- al
alberg canyamars

1r dia - Welcome to Canyamars!!!

Bon vespre, famílies!

Ja som a Canyamars!!! Aquest matí amb l'autocar donant voltes per L'Hospitalet i Barcelona fins que us hem trobat a totes i tots i hem agafat rumb al Maresme amb moltes ganes d'anar de summer camp!!!

Hem arribat directes per anar a dinar, avui teníem una deliciosa menestra de verdures i peix fregidet, que bo!!!

Tot seguit ens hem instal·lat a les habitacions, ens hem posat el banyador i hem anat a la piscina! La socorrista Claudia ens ha explicat les normes i ens ha vist nedar una mica, ho fem molt bé!

Publicat el
- al